"Зачистка" триває: НБУ вирішив ліквідувати ще один український банк

Банківську ліцензію відкликали у ПАТ "Авант-Банк".

Ілюстрація:http://www.056.ua/

Національний банк прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ «Авант-Банк». Рішення прийнято 25 лютого 2016 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу регулятора.

Фінустанова відноситься до категорії проблемних банків з початку грудня 2015 року. В кінці року стан ліквідності «Авант-Банку» значно погіршився. У той же час почалися надходження скарг від фізичних та юридичних осіб щодо невиконання банком своїх зобов'язань.

29 січня 2016 року, з огляду на відсутність у акціонерів чітких планів щодо поповнення ліквідності банку і невиконання операцій клієнтів у встановлений законодавством термін, НБУ визнав «Авант-Банк» неплатоспроможним. Тимчасова адміністрація була введена в банк строком на один місяць, до 28 лютого.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...