Запаси нафти в США досягли найвищого рівня, а курс нафти падає

Найбільше нафтосховище США Nymex в Кушинзі вже заповнено до межі.

Найбільше нафтосховище США Nymex в Кушинзі. Фото: rusjev.net.

Запаси нафти в США збільшилися на 7,1 млн барелів, при тому, що за найбільш песимістичними прогнозами приріст повинен був скласти не більше 3 млн! Це тому, що найбільше нафтосховище США Nymex в Кушинзі, штат Оклахома, вже заповнено до межі. Минулого тижня в нього залили 307 тисяч барелів нафти - що є максимумом за останні 15 років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті, нафта і сьогодні продовжила падіння, з фіксацією Brent на даний момент в районі $ 32,60 за барель, а WTI на Нью-Йоркській товарній біржі обвалилася на 64 цента, зачепившись за $ 31,23 за барель.

Аналітики вважають, що, не дивлячись на заходи, вжиті країнами ОПЕК, падіння нафти продовжиться до 2018 року. Тільки після 2019 року очікується курс нафти в межах 60-70 доларів за барель.

Під ковпаком: Держава зможе відстежувати всі транзакції українців, - нардеп

понеділок, 29 квітень 2024, 19:58

Впровадження програми компенсації частини оплати за товари та послуги дозволить Державній податковій службі України відслідковувати транзакції громадян. Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк заявив про це 29 квітня. "Нам вже не вистачає...

Скільки насправді коштує рубль? Економіст пояснив секрет стабільності російської валюти

понеділок, 29 квітень 2024, 19:47

Про курс російського рубля, як про ринковий результат, говорити безглуздо, оскільки у країні-агресорці він регулюється державою. Про це заявив доктор економічних наук, експрофесор Вищої школи економіки в Москві Ігор Ліпсіц в інтерв’ю "Главкому", переда...