Зате ж "фашистов не кормим": "Теперь уголь в сохранности: очередная донбасская победа", - Казанський

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією відомого донецького журналіста Дениса Казанського про те, як добре тепер ведеться його землякам під ярмом «гібридного бройлера» рятівника- Путінаі «курмаршала» Захарченка. Далі мовою оригіналу.

Сотрудникам крупнейшей шахты ОРДЛО "Комсомолец Донбасса" объявили, что до конца года они будут работать только по две недели в месяц. В связи с тем, что нет спроса на добытый уголь и некуда его продавать.

Раньше уголь "бандеровцам" приходилось отправлять, но потом умные люди объяснили "народу Донбасса", что нужно на "референдум" сходить, чтобы больше не кормить "фашистов". Теперь уголек на складе лежит, в сохранности. Хорошо придумано.

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...