"Заваривайте кору дуба и пейте "Боярышник": Віце-спікер Держдуми знайшов "альтернативу" лікам зі США (відео)

Петро Толстой серйозно вважає, що знизити дуже великий тиск можна за допомогою популярної в росіян настоянки?

Петро Толстой. Фото: ТАСС.

Віце-спікер російської Держдуми Петро Толстой запропонував «заварювати кору дуба» і пити настоянку «Глід» замість американських ліків, ввезення яких може бути заборонений в разі прийняття законопроекту про санкції проти США, передають Патріоти України.

Ця заяву Толстой зробив 13 квітня в ефірі програми «60 хвилин» на «Росії-1» у відповідь на твердження політика Бориса Надєждіна, що «цей закон створює проблеми не для американського бізнесу, а для десятків мільйонів російських громадян», які залишаться без ліків зі США і їх союзників.

Законопроект, що пропонує дозволити уряду і президенту Росії вводити санкції проти США і союзників у відповідь на «недружні дії», був внесений до Держдуми 13 апреля спікером В'ячеславом Володіним і лідерами думських фракцій.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...