Жебрівський навесні розгортає велике будівництво на Донеччині

Голова Донецької ВЦА запевнив, що фінансовий ресурс для таких робіт є.

Фото: Facebook Павла Жебрівського

Сьогодні в Донецькій облдержадміністрації починається серйозний етап роботи. Протягом двох тижнів керівники всіх міст і районів області представлять свої пропозиції щодо інвестицій в розвиток інфраструктури. Про це у себе в Facebook пише голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, зазначають Патріоти України.

"Я хочу почути обгрунтування по кожному об'єкту. Попередньо ставив завдання, щоб проекти дійсно були далеко перспективними. Ремонт 10 метрів труби не цікавить. Кошти виділятимуться тим територіям, які запропонують стратегічне бачення: комплексне оновлення комунальних мереж, модернізацію котелень, заходи з енергоефективності та таке інше.

Першими стартують місто Костянтинівка і Костянтинівський район. Я особисто буду заслуховувати та затверджувати програми. Свої зауваження та резолюції також нададуть мої заступники і керівники профільних департаментів.

З весни Донеччина має перетворитися на суцільний будівельний майданчик. Ми маємо для цього фінансовий ресурс, і завдання обласної влади - його ефективне використання", - написав Жебрівський.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...