"Заслужений танкіст "ДНР": На Донбасі затримали найманця із місцевих

Чоловік вступив до лав терористів влітку 2014 року, піддавшись на проросійську пропаганду.

Танкіста "ДНР" спіймали на Донеччині. Фото: соцмережі.

У Донецькій області поліція затримала танкіста бойовиків, який має від терористів "посвідчення учасника бойових дій" та так звані нагороди від місцевої окупаційної влади. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України.

"Співробітники карного розшуку Дружківського відділення поліції виявили 53-річного жителя села Очеретине Ясинуватського району, який чотири роки воював в рядах незаконного збройного формування. Чоловік вступив до лав терористів влітку 2014 року, піддавшись на проросійську пропаганду. Він "тримав оборону" захопленого міста Ясинувата та брав участь у бойових діях, розстрілюючи українців", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бойовик ніс службу у танковому батальйоні та періодично зі зброєю в руках чергував на блокпості в с. Спартак. Затриманий має посвідчення "учасника бойових дій" та так звані нагороди від окупаційної адміністрації.

"У цьому році найманець бойовиків зневірився у майбутньому терористичної організації "ДНР" та повернувся додому. За понад 4 роки оперативники зібрали докази його протиправної діяльності. Наразі чоловіку повідомлено про підозру за ч.2 ст.260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду", - розповіли в прес-службі поліції.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...