Знижка не допомогла: Україна відмовилася купувати газ в Росії (відео)

Також прем'єр розповів про тепло у оселях, про те, як пройти зиму, чи вистачить Україні газу та вугілля, і як перерахувати вартість житлово-комунальних послуг у тому випадку, якщо батарея була холодна.

Арсеній Яценюк. Фото: скрін відео

Україна перестала купувати газ в Російській Федерації. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у передачі "10 хвилин із Прем'єр-міністром", зазначають Патріоти України.

«1 січня вони (" Газпром ". - ред.) виставили рахунок з ціною газу $ 212 за тисячу кубічних метрів. Ми не купуємо газ у Росії, тому що ми купуємо газ в Європейському союзі дешевше, ніж нам запропонувала Росія", - розповів глава Кабміну. За словами Яценюка, середня вартість газу з ЄС становить близько $ 200.

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...