50-річний чоловік вирішив нізащо не здаватися: На Львівщині патрульні зі стріляниною гналися за п'яним водієм

Як у голлівудському фільмі, чоловік влаштував ціле переслідування, яке тривало майже півгодини

ВАЗ 2101. Саме на такому авто водій так зухвало тікав від поліції. Фото: all-auto.org

У День Незалежності, 24 серпня, близько 21:00 перед в’їздом у місто Буськ автомобіль ВАЗ 2101 перетнув суцільну смугу. Патрульні одразу увімкнули спецсигнали та голосовою командою звернулися до водія з вимогою про зупинку. Але чоловік не зреагував та почав тікати. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Буський Медіа Портал".

"Переслідування тривало 20 хвилин. У місті Буськ водій неодноразово створював ситуації, які несли загрозу життю та здоров’ю громадян. Патрульні після попередження здійснили постріли вгору. Водій не відреагував, продовжуючи рух, доїхав до закінчення дороги, вибіг з автомобіля та почав втікати у сторону річки Західний Буг. 50-річний водій чинив опір працівникам патрульної поліції, однак його все одно затримали. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі встановила 1.13 проміле.
У відділі поліції на чоловіка оформили постанови за порушення правил дорожнього руху, за керування без необхідних документів. Також, склали протоколи за керування у нетверезому стані та за невиконання законної вимоги поліцейського", - йдеться у повідомленні.

Один з патрульних вирушив до медичного закладу, де йому поставили діагноз: забій лівої кістки руки. Поліцейські написали рапорт у відділі поліції, щодо статті 342 ККУ за опір працівникам правоохоронних органів та нанесення тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...