"А говорили, что Захарченко букет поймал": Нестримна реакція соцмереж на смерть Віталія Чуркіна

20 лютого на 64-му році життя у Нью-Йорку помер постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін. 21 лютого йому мало виповнитись 65. Соцмережі просто не могли не відреагувати на подібну подію.

Віталій Чуркін. Фото: Политикус.

Ввечері 20 лютого стало відомо про смерть постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна. Користувачі соцмереж не забарались з реакцією на таку звістку, передають Патріоти України.

Віталій Чуркін на посаді постпреда Росії в ООН був відомий своїми одіозними заявами щодо анексії Росією Криму, збиття над Донбасом малазійського "Боїнга", ветуванням резолюцій тощо. Інтернет-юзери все йому згадали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...