"А ларчик просто открывался": Стало відомо, навіщо ватажок "ДНР" заборонив бюджетникам виїзд за межі "республіки"

"Перший республіканський" супермаркет тільки виграє від того, що багато людей будуть змушені залишатися у кордонах "рідної держави".

Захарченко допомагає дружині "розвивати бізнес". Фото: соцмережі.

Заборонивши "бюджетникам" виїжджати з території, контрольованої бойовиками, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко допомагає бізнесу своєї дружини. Про це повідомив політолог Кирило Сазонов в коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

"Ні для кого не секрет, що люди виїжджають в Україну часто раз в тиждень для того, щоб закупитися продуктами харчування, ліками, товарами першої необхідності. Тим самим наноситься удар бізнесу дружини Захарченка, яка контролює так званий "Перший республіканський" супермаркет. Відповідно, чим менше людей буде їздити, тим більше буде заробітків на місці", - розповів він.

Нагадаємо, Захарченко заборонив виїзд працівникам "держструктур", "прокуратури", "Центрального Республіканського банку", "органів місцевого самоврядування", "місцевих органів державної влади", а також "працівників установ, підприємств, організацій державної та муніципальної форми власності".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...