"Агент Києва" діє: Росіяни дуже занепокоїлися українською подругою Дональда Трампа

Міцна дружба між Дональдом Трампом та одеситкою Олександрою Ніколаєнко зав'язалася ще у 2001 році, коли українка брала участь в конкурсі "Міс Всесвіт 2001".

Дональд Трамп і Олександра Ніколаєнко. Фото:ТаблоID

Виявляється, окрім того, що у дочки обраного президента США Дональда Трампа вельми українське ім'я Іванка, так і у самого Трампа є близька подруга українка, модель, екс-ведуча телеканалу "Інтер", Олександра Ніколаєнко. Російські ЗМІ вже встигли назвати жінку "агентом впливу Києва", передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Перше знайомство американського мільярдера і української красуні відбулося в 2001 році, коли одеситка брала участь в конкурсі "Міс Всесвіт 2001", який за збігом обставин організував в Еквадорі Дональд Трамп. Тоді українка увійшла в першу десятку красунь світу.

Ну, а далі було знайомство і заміжжя Олександри Ніколаєнко з найближчим другом і компаньйоном Трампа Філом Раффіном, який не один раз витягував Дональда Трампа з боргів і допомагав будувати імперію.

На весіллі Олександри і Філіпа свідок з боку нареченого Дональд Трамп зізнався, що саме він наполіг на шлюбі, оскільки українка йому дуже сподобалася не тільки своєю красою, а й розважливістю.

Як повідомляють американські ЗМІ, між Ніколаєнко і Трампом зав'язалася міцна дружба. Про зв'язок Дональда Трампа з відомою українкою активно говорять в Росії і чекають, чи прислухається він до своєї давньої знайомої щодо підтримки України чи вчинить по-своєму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...