Агов, СБУ!: У Запоріжжі планують показати пропагандистський фільм про "кримську весну"

Анонс фільму "Крим" опублікований на сайті кінотеатру "Довженко" в розділі "Новинки кіно".

Кінотеатр у Запоріжжі, де мають намір показати російську пропаганду. Ілюстрація:zp.vgorode

На сайті запорізького муніципального кінотеатру"Довженко" з'явився анонс російського фільму "Крим", в якому описуються події 2014 року під час окупації півострова. Про це пише видання 061, передають Патріоти України.

Як стало відомо, анонс фільму про "кримську весну" опублікований на сайті кінотеатру в розділі "Новинки кіно".

Коментаря з боку кінотеатру поки немає.

Режисер фільму, Олексій Піманов, з 2014 року є персоною нон-грата в Україні як пропагандист Кремля. У фільмі "Крим" показана російська точка зору на події березня 2014 року, а одним із спонсорів фільму стало Міністерство оборони Росії.

Піманов особисто знайомий з міністром оборони Сергієм Шойгу, і, за словами режисера, ідея створення цього фільму належить саме Шойгу. А анексію Криму в цьому фільмі називають "кримською весною".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...