"Американці винні?": Російське місто засипало снігом у червні (фото, відео)

Температура повітря в Мурманську 20 червня опустилася до плюс одного градуса.

21 червня у Мурманську. Фото: соцмережі.

У російському Мурманську у вівторок, 20 червня, випав сніг. Відповідні фото з'явилися в Twitter, передають Патріоти України.

"Звичайний кінець червня в Мурманську", - пише "Лентач", публікуючи знімки засніженого міста.

Варто зазначити, що його пост активно коментують користувачі мережі. "Ну що тут сказати? Слава Україні!", "Кошмар - в Москві теж похолодало. Кажуть, американці мстять - жене "Харп" до нас повітряні маси з Арктики", "Просто після білої зими прийшла зима зелена", "Це Путін винен", - пишуть в інтернеті.

Тим часом, російські синоптики стверджують, що причиною похолодання став циклон, що йде з Архангельської області. Так, температура повітря в Мурманську 20 червня опустилася до плюс одного градуса.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...