Арешт бійця АТО в Італії: В українському МЗС розповіли нові подробиці

Українського військового було затримано поліцією у місті Болонья.
Віталій Марків. Фото: соцмережі.

Українського військовослужбовця Віталія Марківа, якого заарештували в Італії за підозрою у вбивстві фотокореспондента Андреа Роккеллі, взяли під варту на шість діб за рішенням суду Павії. Про це повідомив офіційний представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич "Громадському радіо", передають Патріоти України.

"Консульством України в Мілані забезпечується консульський захист громадянина України. Залучено адвоката. Контакт з родичами встановлено. Адвокат вже провів з ним перше побачення", - зазначив Василь Кирилич.

Дипломат також розповів, що українського військового було затримано поліцією у місті Болонья. На запитання про те, на якій підставі Віталій Марків знаходився в Італії, Кирилич відповів, що це була його приватна поїздка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...