Астрологи попереджають: Чого чекати від найвпливовішого затемнення 2018 року

Вплив цього сонячного затемнення люди будуть відчувати ще два тижні після нього.

11 серпня відбудеться сонячне затемнення 2018. Фото: Рейтерс.

У суботу, 11 серпня 2018 року, з 11:02 до 14:30 в знаку Лев відбудеться одне із найбільш доленосних і впливових сонячних затемнень 2018 року. Воно буде останнім у «коридорі» трьох затемнень літа 2018. Його зможуть спостерігати жителі Монголії, Казахстану і північного сходу Китаю, передають Патріоти України.

Пощастить тим, хто проживає в Скандинавії, Гренландії і в північній частині Канади. Українці також зможуть побачити це явище.

Вплив сонячного затемнення 11 серпня на професійну сферу

За прогнозами астрологів сонячне затемнення 11 серпня змінить життя багатьох людей: хтось вимушено або за власним бажанням піде з ненависної роботи, хтось займеться новим видом діяльності, а хтось подасться на пошуки улюбленої справи. Сонячне затемнення 11 серпня 2018 торкнеться як питань самореалізації, творчості і талантів людини, так і тих людей, які вже займаються улюбленою справою – вони можуть побачити шлях до свого успіху, зможуть наблизитися до поставлених цілей.

Крім того люди, які вже знайшли себе і займаються улюбленою справою, чи почали нові проекти, можуть стрімко піднятися вгору і навіть розбагатіти. Сонячне затемнення 11 серпня 2018 буде для багатьох людей періодом прориву саме у фінансовому плані.

Як вплине сонячне затемнення 2018 на особисте життя

Що стосується особистого життя, то сонячне затемнення 11 серпня буде безжальним для багатьох. Саме у цей час тріщатимуть по швах слабкі союзи, з’явиться багато бажаючих розійтися, розлучитися. Проте все ж деякі пари зможуть перейти на інший рівень стосунків. Сонячне затемнення у Леві порушить питання свободи і реалізації партнерів у стосунках.

Важливі рішення в період затемнення 11 серпня

За прогнозами астрологів у період сонячного затемнення 2018 деякі люди будуть більш романтичними, оптимістичними і мрійливими. Саме тому спеціалісти не рекомендують починати нові справи і ухвалювати поспішні рішення. Що ж стосується нових ідей, то варто все виважено обдумати, а ухвалювати рішення радять після 25 серпня 2018.

Нагадаємо, сонячне затемнення 11 серпня 2018 відбудеться на тлі ретроградності таких планет, як Марс, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Плутон і Нептун. Це означає, що для світлого майбутнього потрібно буде вносити корективи і зміни в своє минуле - установки, принципи, цілі, фундамент життя. У цей період до вирішення старих завдань можна буде підійти з новими творчими підходами. Під час затемнення 11 серпня нам варто завершити всі минулі етапи, зробити висновки з них, і тільки після цього планувати майбутнє.

Джерело: УНІАН

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...