"Аси" Путіна доводять свою спроможність: У Калузькій області військовий літак врізався у лося (відео)

В результаті зіткнення тварина загинула.

Ан-26. Ілюстрація:lenta.ruНа аеродромі "Єрмоліно" в Калузькій області Росії на злітній смузі сталася аварія за участю військового літака і лося. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в аеропорту, інформують Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася в ніч на 14 червня, під час посадки після виконання літаком Ан-26 навчально-тренувального польоту.

Літак збив тварину, яка опинилася на злітній смузі. В результаті зіткнення лось загинув. Постраждалих серед пасажирів немає. Літак від зіткнення з твариною серйозно пошкодив носову частину.

Тварина могло потрапити на аеродром через те, що будівельники прибрали дві бетонні плити з загородження і нічим їх не замінили.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...