​Аваков мабуть тішиться: В МВС повідомили подробиці викрадення авто Саакашвілі - ЗМІ

У Національній поліції підтвердили угон позашляховика, котрий належав недругу міністра внутрішніх справ. Злочин стався 6 липня у Києві. Розшук по гарячих слідах нічого не дав, хоча автомобіль дуже примітний.

Позашляховик голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Toyota Land Cruiser 200 був зареєстрований на іншу людину, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель". Злочин було скоєно на вулиці Боженка у Голосіївському районі Києва.

"Протягом п'яти хвилин заволоділи броньованим автомобілем Toyota Land Cruiser 200 2015 року випуску. Палива в баку транспортного засобу було достатньо, щоб проїхати 300 км", - сказав він.

Наш співрозмовник уточнив, що GPS-трекера, за допомогою якого можна було б відстежити місцезнаходження позашляховика, на авто не було.

Заяву про викрадення автомобіля подав до поліції громадянин Грузії Давид Султанович Макішвілі 1976 року народження, який проживає в Києві на вулиці Горького. Саме на нього і був записаний викрадений позашляховик глави Одеської області.

Так, за даними ЗМІ, злочин скоїло угруповання злодія в законі Сергія Глонті на прізвисько Гуга, який перебуває під вартою в Лук'янівському слідчому ізоляторі, чекаючи 7 липня рішення суддів.

"Обозреватель" повідомляє, що позашляховик був викрадений з метою "забезпечити лояльність" грузинського клану в правоохоронних органах при розгляді справи Глонті на засіданні суду.

"Джип буде повернуто власнику, якщо суд погодиться з доводами адвокатів, а Сергій Глонті не буде екстрадований, і його відпустять на свободу", - писали ЗМІ.

Також нагадаємо, що інформація про те, що Саакашвілі їздить на броньованому Toyota Land Cruiser, стала відома на початку травня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...