Авіація ООС: На узбережжі Азовського моря провели раптові позапланові масштабні навчання (відео)

Виконати завдання військовослужбовці мали за визначений час і на максимальній швидкості.

Готовність військової авіації до виконання бойових завдань перевірили на Донеччині. Для армійців влаштували позапланові навчання. Про це повідомляє прес-служба ООС, інформують Патріоти України.

Їх провели біля узбережжя Азовського моря за наказом командувача Об'єднаних сил. Відпрацювали знищення цілей як на суші, так і в морі. Виконати завдання військовослужбовці мали за визначений час і на максимальній швидкості.

Екіпажі і навідники впоралися на відмінно. Нині військова авіація не бере участі у бойових діях на сході країни. Натомість посилено тренується. Такі вишколи, за даними прес-служби Операції Об'єднаних сил, проводять чи не щотижня.

"Були раптово приведені в готовність сили чергової армійської авіації зі складу ООС, з метою перевірки готовності екіпажу до ураження і знищення цілей на морі. Виконання завдань здійснювались позапланово для сил та засобів армійської авіації", – зазначив начальник армійської авіації Об'єднаних сил Мухаммат Буланбаєв.

"В Об’єднаних силах знають та розуміють значення високого ступеня боєготовності чергових сил. Зокрема, чергових сил авіаційної компоненти Об’єднаних сил.

За наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва була перевірена готовність підрозділів армійської авіації.
6 серпня льотним екіпажам та передовим авіаційним навідникам було визначено завдання у встановленні часові показники на максимальних швидкостях вийти у визначений район на узбережжі Азовського моря та здійснити ураження по цілях на суходолі та на морі.
Перевірка підтвердила – чергові сили боєготові, передові авіаційні навідники вміло навели вертольоти армійської авіації на визначені цілі. Результат – об’єкти уражено.
Рухаємося далі!
Слава Україні!", пише прес-служба ООС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...