Авто ГПУ для візажистки нареченої: Соцмережі обурили скандальні подробиці весілля сина Луценка

У соціальних мережах нагадали генеральному прокурору про те, що його дії підпадають під статтю ККУ "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Юрій Луценко. Фото: Аргумент.

Соціальні мережі обурили нові скандальні подробиці з весілля сина Луценка. Дана інформація потрапила в інтернет після публікації відео з весілля програмою "Схеми", передають Патріоти України.

На ньому видно всіх численних гостей, які відвідали весілля, включаючи Порошенка, Турчинова, Гройсмана, Яценюка і навіть колишнього регіонала Деркача.

Найбільше обурення викликали факти того, що двічі в ході весілля використовувалося службове авто генеральної прокуратури - спочатку воно відвозить візажистку нареченої, а потім використовувалося для перевезення подарунків молодят. У соціальних мережах нагадали генеральному прокурору про те, що такі його дії підпадають під статтю ККУ "Привласнення, ротрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем". Що характерно, саме за цією статтею Юрій Луценко був засуджений за часів режиму Януковича.

Також під дію цієї статті потрапляє і робота державної охорони, включаючи снайперів, на весіллі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...