Авто, гроші, матюки: Журналісти простежили за дітьми київських багатіїв (фото 18+)

Немало з багатіїв зараз намагаються пройти до нової Верховної Ради, але їх нащадки наочно демонструють, наскільки батьки гідні статусу «народних обранців».

Дочка Давида Жванії. Фото: соцмережі.

Діти київських мільйонерів - політиків демонстративно смітять грошима, лаються матом і демонструють безграмотність. Про це пише журнал, редакція якого досліджувала в соціальних мережах сторінки дітей заможних жителів столиці України, передають Патріоти України з посиланням на korupciya.com.

Багато з цих багатіїв зараз намагаються пройти до нової Верховної Ради - так що їх нащадки наочно демонструють, наскільки батьки гідні статусу «народних обранців». Так, предметом уваги журналістів стала дочка депутата міськради мільйонера Олександра Лойфенфельда, голови наглядової ради банку «Синтез», чиє ім'я пов'язують також з київськими торговими центрами «Глобус», «Магеллан» і тп.

23-річна Інеса Лойфенфельд публікує «ВКонтакте» свої фото в оголеному вигляді, визнається, що рідко ходить в інститут, вперше в 22 роки сіла за кермо і через місяць потрапила в ДТП. Судячи із записів, Інеса також вірить, що її тато здатний змінити погану погоду.

Дочка одного зі спонсорів «помаранчевої революції» Давида Жванії, який балотується до Верховної Ради в Одеській області, виявилася справжньою мажоркою. У 20 років Ганна їздить на останній моделі Range Rover за 55 тисяч. Любить викладати свої фото в дорогих ресторанах.

«Це просто п ... ц ніч!» - повідомляє в своїй сторінці син секретаря міськради Києва Галини Гереги, співвласниці мережі гіпермаркетів «Епіцентр». Юний Тарас Герега живе в Швейцарії. Російською пише безграмотно, але з матами. Його мама зараз балотується до Верховної Ради по одному з мажоритарних округів в столиці.

Свободу моралі демонструє Маша Фокіна - онука першого прем'єр-міністра незалежної України Вітольда Фокіна. «Впевнена, що від мажорів її відрізняє гарне виховання», - уточнює журнал.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...