Автозавод у Кременчуці презентував нові компактні вантажівки

Легку новинку марки КрАЗ, незважаючи на майже повну відсутність інформації про неї, вже встигли охрестити "Кразьонком".

Фото:https://avtoblog.ua/

ПАТ "АвтоКрАЗ" розробляє перспективну лінійку моделей, які отримають кабіну від вантажівки Renault. Про це повідомляє Autoblog, інформують Патріоти України.

Легку новинку марки КрАЗ, незважаючи на майже повну відсутність інформації про неї, вже встигли охрестити "Кразьонком".

До теперішнього моменту Кременчуцький автозавод обмежився лише публікацією єдиного знімка, пообіцявши незабаром розкрити подробиці. На фотографії - двовісна задньопривідна вантажівка, шасі якої, судячи з характерної форми паливного бака, має китайське походження.

А ось кабіна - простора і "породиста", від середньотонажного Renault. За деякими даними, в нове сімейство увійдуть не тільки шасі і фургони, але також самоскиди.

До речі, раніше КрАЗ показав ще одну цікаву новинку - безкапотний всюдихід КрАЗ-5401НЕ. Це шасі підвищеної прохідності вантажопідйомністю 9 тонн, обладнане дворядною чотиридверною безкапотною кабіною. Остання взята від вантажівки MAN, але випущена в Китаї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...