"Бабушка часто плачет от страха после просмотра новостей": Донеччани розповіли, як у "ДНР" зомбують пенсіонерів

Донеччани кажуть, також що кількість сюжетів з «главою ДНР» Захарченком на ТБ зашкалює до почуття нудоти.

Пенсіонери дуже бояться "злих бандерівців". Фото: Соцпортал.

Одне з правил життя в окупованому Донецьку полягає в тому, що як можна рідше, а краще ніколи не дивитися передачі місцевих каналів. Про це розповіли самі жителі міста, передають Патріоти України із посиланням на «Сегодня».

Як зазначає видання, в «віджатих» телестудіях на такому ж «отжатом» телеустаткування в т.зв. «ДНР» спробували зробити телебачення. В результаті вийшли чотири сумовитих телеканалу: «Оплот», «Юніон», «Перший республіканський» і «Новоросія», з яких бурхливим потоком ллється пропаганда. Новини про життя в т.зв. «ДНР» - виключно позитивні.

Невідповідність телекартинки і реальному житті дратує навіть тих, хто свято увірував в «народні республіки». Постійне нагнітання істерії за допомогою новин - як місцевих, так і російських, діє на людей зі слабкими нервами ще більш знервовано.

«Моя пророссийская бабушка часто плачет после просмотра вечерних новостей и пытается мне их пересказать: если в Донецк зайдут ВСУ – всех перережут. Просьбы не смотреть телевизор и ограничиться максимум сериалами натыкаются на непонимание, мол, как это, не смотреть? –цитує видання донеччанку Ірину Гуцуляк. – И таких людей сотни, в основном, старики. Молодежь не смотрит эти каналы, где показывают часовые рассуждения ни о чем, какие-то передачки, сделанные журналистами-дилентантами о прекрасной жизни в «ДНР». Разве что фильмы можно смотреть, скачанные из интернета».

Донеччани кажуть, що кількість сюжетів з «главою ДНР» Захарченком на ТБ зашкалює до почуття нудоти. Змагатися з ним можуть тільки місцеві газети, які завжди розміщують портрети «лідера» на першій сторінці."Культ личности такой, что Сталину и не снилось!» – зазначив донеччанин Петро Шалімов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...