Бабуся любить гостру їжу: Особистий шеф-кухар королеви Єлизавети II назвав її улюблену страву

Коли королева спробувала популярний на всіх островах Карибського басейну суп, вона назвала страву справжньою сенсацією і попросила кухаря готувати його регулярно.
Королева Єлизавета ІІ любить гострий суп. Фото: Рейтерс.

Головний шеф-кухар Букінгемського палацу Марк Фланаган, який розробляв меню для весілля принца Гаррі та Меган Маркл, розповів про смакові вподобання королеви Єлизавети II, передають Патріоти України.

Записуючи інтерв'ю для нового документального фільму HBO про життя і діяльність Її Величності - Королева світу (Queen of the World), Фланаган зазначив, що в минулому році Єлизавета II «просто закохалася» в пряний карибський суп каллалу (callaloo).

Коли королева спробувала популярний на всіх островах Карибського басейну суп каллалу, вона назвала страву справжньою сенсацією і попросила кухаря готувати його регулярно.

«На мою електронну пошту стали приходити лист за листом із проханням про те, що тепер я повинен готувати цей суп якомога частіше», - розповів Марк Фланаган. Гострий суп каллалу готують з листя каллалу, кокосового молока, курячого бульйону, крабового м'яса і різних спецій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...