"Бабусин батальйон" може майже усе: Пенсіонерки у Житомирі шиють теплі речі для воїнів АТО (відео)

Два десятки волонтерок виготовляють білизну, рукавиці, теплі шкарпетки та подушки для військових на передовій.

"Бабусин батальйон" за роботою. Фото: скріншот з відео.

"Бабусин батальйон" вже два роки шиє для українських військових теплі речі. Зараз освоюють нову розробку для артилеристів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Два десятки волонтерок виготовляють білизну, рукавиці, теплі шкарпетки та подушки для військових на передовій. А віднедавна вони вирішили робити рукавиці зі старих джинсів. Ідею підкинув пацієнт військового госпіталю. Поранений боєць розповів, що така тканина найбільше підходить для того, щоб тримати в руках гарячі гільзи від снарядів.

"Бабусин батальйон" може зробити майже усе про, що просять бійці. Іноді ці речі рятують воїнів на передовій. Раніше ці жінки разом відвідували і доглядали людей похилого віку, спілкувалися та ділилися новинами у гуртках за інтересами. Однак з початком війни на Донбасі вирішили допомагати ще й військовим. Вперше "Бабусиним батальйоном" їх назвали у 2014 році.

Від благодійників активні житомирські бабусі готові прийняти тканину, нитки, шерстяні та джинсовий одяг. Усе це перетворять на речі, які зігріють українських захисників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...