"Бачу певний ефект": Роман Цимбалюк пояснив, чому бере участь у пропагандистських шоу на росТБ

На його переконання, це єдиний метод донесення правди до людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Роман Цимбалюк не відмовляється від участі у російських ток-шоу. Фото: Politeka.

Роман Цимбалюк, відомий журналіст з України, котрий працює у російській столиці, в інтерв'ю виданню «Цензор» розповів, чому не відмовляється віл участі у телевізійних російських пропагандистських шоу, передають Патріоти України.

На його переконання, це єдиний метод донесення правди до людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу. «Я розповім, чому тепер більш часто туди ходжу. Люди, які проживають у Донецьку, почали мені писати на Facebook і запевняти, що їм це до вподоби. «У нас ніяка не громадянська війна, ми не можемо дочекатися, коли українські військові прийдуть та проженуть з нашої країни цих негідників. Враховуючи той факт, що українські телеканали не показують на Донбасі, я бачу певну цінність від участі у подібних шоу», - наголосив журналіст.

Він також додав, що не звертає увагу на висловлювання чи запитання провокаційного характеру, які можуть прозвучати від інших учасників телепрограм, а постійно оприлюднює тільки власні тези: Україна була, є і буде, всі наші територіальні втрати на користь Росії були здійснені винятково російською військовою силою, для розпаду ніяких умов ніколи не було.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...