"Безстрашний, щирий, веселий": В зоні АТО загинув український розвідник "Боцман" (фото)

Вадима призвали на фронт у ході шостої хвилі мобілізації, пізніше Матросов перейшов на службу за контрактом.

Розвідник Вадим Матросов. Фото: "Фейсбук".

Український розвідник батальйону "Донбас" Вадим Матросов загинув через підрив на міні в зоні АТО. Про це повідомили на сторінці батальйону в Facebook, передають Патріоти України.

Вадима призвали на фронт у ході шостої хвилі мобілізації, пізніше Матросов перейшов на службу за контрактом. "Боцман, ти був одним з кращих воїнів, яких я зустрічав. Пам'ятаю, як з посмішкою розповідав про прогулянки до тилу ворога. Один з кращих розвідників нашої армії загинув в окопі...", - написав журналіст Євген Назаров.

У той же час журналіст Олексій Кондаков уточнив, що Матросов вивісив український прапор. "Його питали навіщо ти лізеш до окопів ворога? Каже, уяви як їх демотивує, коли вони над своїми позиціями бачать прапор України. Як їм страшно воювати проти нас, знаючи, що ми вільно ходимо до них? Він не один жовто-синій прапор повісив на тій стороні. Безстрашний, щирий, веселий", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...