Біля мерії Волновахи пролунав вибух

За даними правоохоронців, вибух, внаслідок якого ніхто не постраждав, невідомі здійснили вночі близько 1.20.

Мерія Волновахи. Фото: прес-служба поліції.

Поліція Волновахи проводить розслідування за фактом розриву гранати біля міського виконкому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області у середу, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, вибух, внаслідок якого ніхто не постраждав, пролунав вночі близько 1.20 на вулиці неподалік адмінбудівлі. Будівля отримала незначні пошкодження. На місці працювала поліція.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення та затримання власника боєприпасу. Поліція посилила превентивні заходи, спрямовані на протидію обігу нелегальної зброї, патрулювання міста, роботу на блокпостах. Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "хуліганство".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...