Бюст Януковича не врятував: ГПУ та СБУ затримали топ-податківця часів Клименка

Одночасно були затримані ще 4 посадовців податкових органів часів ставленика Януковича

Андрій Головач. Фото: ord-ua.com.

Військова прокуратура разом з СБУ затримала і провела обшук у колишнього першого заступника голови Державної податкової служби генерал-полковника Андрія Головача. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook інформує генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

Одночасно були затримані ще 4 посадовців податкових органів часів Клименка. "В цілому вони підозрюються в незаконному відшкодуванні ПДВ підприємствам з ознаками фіктивності, що знаходилися під контролем злочинної групи Януковича, Азарова, Клименка на суму 3 млрд 166 млн 90 тис грн", - сказано у повідомленні.

Суд погодив арешт Головача із можливістю застави 200 млн грн. Клопотання про арешт інших затриманих суд розгляне завтра. "Бюст Януковича, на який, очевидно, на ніч молився гр. Головач, йому не допоміг", - додав Луценко.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...