Блондинки чи брюнетки? Вчені з'ясували, які жінки привабливіші для чоловіків

Дівчата з волоссям середньої довжини сприймаються чоловіками більш здоровими і здатними на серйозні стосунки, ніж жінки з довгими зачісками.

Ілюстрація:  znaj.ua

Вчені заявили, що чоловіки схильні вважати блондинок привабливішими, порівняно з брюнетками і шатенками. До такого висновку прийшли вчені з Аугсбургского університету у США, їх роботу публікує Journal of Social Psychology, повідомляють Патріоти України.

У ході дослідження 110 чоловіків оцінювали привабливість жінок за їхніми фотографіями, при цьому дівчата були зняті зі спини. З’ясувалося, що чоловіки вважають жінок зі світлим волоссям привабливішими і, водночас більш легковажними.

Але більшість учасників експерименту відзначають, що для шлюбу і виховання дітей вони вважали за кращими б жінок з темним волоссям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...