Бог з нами: Іслямов пояснив, чому Крим знову без електрики

Активіст впевнений, що цього разу відключення могло статися через погіршення погодних умов.

Ленур Іслямов. Фото: job-sbu.org.

Один з ініціаторів акції громадянської блокаду Криму Ленур Іслямов припустив, що відключення високовольтної лінії Каховська – Титан, за якою здійснювалося постачання електроенергії на півострів, може бути пов'язане з сильними поривами вітру. Про це Іслямов повідомив Крим.Реалії, коментуючи відключення високовольтної лінії ввечері 30 грудня. Новину передають Патріоти України.

"Вітер сильний, швидше за все. Там замкнуло щось. Чи мають стосунок громадські активісти? Ми жодного стосунку не маємо. Але є, напевно, Господь Бог, який теж щось знає", – сказав Ленур Іслямов.

Також він висловив надію, що з нового 2016 року Україна офіційно припинить постачання електроенергії в Крим. "Гадаю, що завтра світло вимкне держава. Дуже на це розраховую. І ми офіційно визнаємо, що контракт, який був укладений між материковою Україною і півостровом, був укладений не в правовому полі. Контракт закінчується 31 числа. О 12 годині ночі", – зазначив глава штабу акції громадянської блокади Криму.

У Криму ввечері в середу 30 грудня повідомили про припинення постачання електроенергії на півострів високовольтною лінією Каховська – Титан. Без електропостачання залишилися Красноперекопський, Роздольненський, Первомайський, Чорноморський, Сакський, а також частково Джанкойський райони Криму, і міста Євпаторія і Саки. Укренерго готує бригади для обходу відключеної.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...