"Бойовий безпілотник карателів": Терористи "ЛНР" вигадали нову страшилку (відео)

Терористи заявили, що метою українського безпілотника повинен був стати цивільний об'єкт або масове скупчення громадян на території Луганська.

Бойовики заявили, що збили український БПЛА. Фото: скріншот з відео.

Терористи "ЛНР" заявили, що перехопили безпілотний літальний апарат українських бійців із вибухівкою, що рухався у сторону Луганська. Про це заявив самопроголошений представник так званої "Народної міліції ЛНР" Андрій Марочко, пише одне із видань сепаратистів. Новину передають Патріоти України.

"Один із безпілотників ЗСУ був примусово посаджений у районі Дебальцевого. Після його вивчення було встановлено, що безпілотник був оснащений саморобними боєзарядами, які планувалося використовувати для здійснення провокацій на території "ЛНР". Після його знешкодження, а також вивчення траєкторії польоту і бойового навантаження, було встановлено, що повітряний засіб прямував у сторону міста Луганськ для вчинення терористичного акту", - заявив Марочко.

Терорист заявив, що метою українського безпілотника повинен був стати цивільний об'єкт або масове скупчення громадян на території Луганська. За його словами, снаряд нібито складався із кілограма модернізованого пластита, саморобного детонатора натискного дії із використанням підривника ИДП-Р, батарейки "крона" і вражаючого елементу, яким є сам корпус БПЛА. Потужність даного вибухового пристрою нібито склала близько 3 кг у тротиловому еквіваленті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...