Бойовики підозрюють місцевих жителів: Під Горлівкою тихо зарізали терористичних мінометників

Невідомі, які вбили бойовиків, також вивели з ладу два 120 мм міномета.

На околицях селища Гольмівський. Фото: GalleryUA.com.

Мертвих мінометників з ножовими ранами виявили на позиції бойовикі, які приїхали змінити подільників. Про цю подію в окупованому селищі міського типу Гольмівський, розташованому навпроти селища Зайцеве в районі Світлодарської дуги, повідомило CRiME джерело серед місцевих бойовиків. Новину передають Патріоти України.

Несподівану знахідку виявила вранці 22 лютого на мінометних позиціях в Гольмівському чергова зміна бойовиків, яка приїхала змінити мінометників. «Приїхавши на зміну, знайшли чотирьох товаришів по службі, які чергували на позиції, зарізаними. Троє на той момент були вже мертві. Четвертий ще подавав невеликі ознаки життя. Його евакуювали до лікарні. Але надій на те, що він виживе, мало», - розповів співрозмовник.

Він також повідомив, що невідомі, які вбили бойовиків, вивели з ладу два 120 мм міномета. «Пошкодження настільки серйозні, що вони відновленню не підлягають», - зазначило джерело. Воно також повідомило, що ця новина швидко поширилася серед бойовиків, які істотно злякались, оскільки «ніхто не хоче гинути від ножів невідомих вбивць».

За словами співрозмовника журналістів, командування загиблих «ополченців» вважає, що це справа рук української ДРГ. Тим часом пересічні бойовики підозрюють місцевих жителів, які, як вони вважають, вдень залишаються мирними громадянами, а вночі «перетворюються на лютих партизан».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...