Болівар по-українськи: Експерт про "жорстку зарубу" між порошенківцями та яценюківцями за бюджетні кошти

У вересні Кабмін повинен внести на розгляд парламенту проект бюджету на 2018 рік і зараз актуальне питання про те, як отримати більше фінансування.

Петро Олещук. Фото: PRпортал.

Політолог Петро Олещук прогнозує боротьбу за фінансування між оточенням президента України Петра Порошенка і групою "Народного фронту" на чолі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Про це він розповів у коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

Він зазначив, що у вересні Кабмін повинен внести на розгляд парламенту проект бюджету на 2018 рік і зараз актуальне питання про те, як отримати більше фінансування. "Ми напередодні чергової бюджетної епопеї. Не виключено, що це спроба якимось чином вплинути на цей процес. Ми бачимо, що Луценко окреслив конкретні претензії, пов'язані з прокурорськими зарплатами, а точніше з фінансуванням прокуратури. Не виключено, що таким чином він намагається забити для себе солідну частку в майбутньому бюджеті. Де-факто він вимагає свого роду відкупних", - вважає політолог.

Олещук вважає, що оточення Порошенко і група "Народного фронту" будуть намагатися заручитися максимальною часткою в бюджеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...