"Бомбити Україну в росіян не вийде": Волонтери розповіли про секретну систему ППО

"Віраж"- це об'єднана система управління, що включає в себе як системи виявлення, так і пускові установки по всій країні.

Київ захищає секретна система ППО. Ілюстрація: lovelylife.in.ua.

Росія так і не нанесла у 2014 році авіаудар по Києву тому що в Україні з 2012 року розгорнута секретна система ППО "Віраж". Про це йдеться у дописі волонтерської організації "Повернись живим", передає Depo.Донбас.

В організації розповіли, що "Віраж"- це об'єднана система управління, що включає в себе як системи виявлення, так і пускові установки по всій країні. "Наші радари проглядають територію Росії на 200 км далі від кордону і бачать, що там відбувається. Системи "дорослого" ракетного ППО розгорнуті по всій країні і стоять на бойовому чергуванні, готові відкрити вогонь", - йдеться у повідомленні.

"Система багато в чому секретна, але ми знаємо що вона є, і панове росіяни, мабуть ще краще нас смертних, знають що вона працює. Саме тому і лише з цього, зіткнувшись з ймовірністю критичних втрат при перших же спробах авіаударів, ВКС РФ ганяє по морю старий авіаносець, бомбить лікарні в місті Алеппо, але не сунеться в Укаїну", - впевнені волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...