"Боротьба з тероризмом" по-скрепному: По "ЛНР" прокотилася хвиля арештів мирних жителів

Під виглядом "обшуків" помешкань, які проводяться співробітниками "правоохоронних органів ЛНР" у взаємодії з представниками ФСБ РФ, здійснюються арешти громадян та вилучаються гроші та ювелірні вироби.

Бойовики "ЛНР". Фото: соцмережі.

Терористи "ЛНР" спільно з представниками ФСБ під виглядом "заходів із боротьбіи з тероризмом" почали заарештовувати мирне населення окупованої території Луганської області. Про це у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"За останні два тижні на тимчасово окупованій території Луганської області під час т.зв."профілактичних заходів, спрямованих на протидію тероризму", помічені численні випадки порушення прав і свобод громадян", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, під виглядом обшуків помешкань місцевих жителів, які проводяться співробітниками "правоохоронних органів ЛНР" у взаємодії з представниками ФСБ РФ, здійснюються безпідставні арешти громадян і відвертий грабіж шляхом вилучення "речових доказів" - валютних грошових заощаджень, ювелірних виробів, документів на право власності.

Також у ГУР повідомили, що російське окупаційне командування збільшило грошове забезпечення рядового складу з'єднань і частин 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ на дві тисячі російських рублів, щоб вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок місцевого населення і російських найманців, а також зменшити кількість дезертирів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...