"Бои только усилились": Окупований Донецьк вже кілька годин здригається від залпів

Вже з 6:00 сьогодні, 11 листопада, активізувалися бойові дії на західній околиці міста - бойовики обстрілювали Мар'їнку та Красногорівку. Пізніше звуки бою тільки посилилися.
У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У тимчасово окупованому Донецьку з раннього ранку лунають звуки потужних вихідних обстрілів. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їх словами, ніч пройшла менш шумно, але вже з 6:00 сьогодні, 11 листопада, активізувалися бойові дії на західній околиці міста - бойовики обстрілювали Мар'їнку та Красногорівку. Пізніше звуки бою тільки посилилися.

«11.17 к Донецк Мариупольская, слушаем активные бахи с с. запада, похолодало, теперь „разогрев“ уже с утра», — пишуть користувачі.

«11.14 к Донецк В центре слышно парные залпы, далеко», — додав інший автор.

«11.16 Чаще залпуют», — зазначають донеччани.

Также в Донецке звучат и взрывы неясного происхождения. «11.14 к ДФ Слышали громкий взрыв возле военной части на Щорса, стрелковое», — повідомляють коментатори.

Обстріли чутні і в інших районах, включаючи також майже завжди тиху південну сторону. «11:30 к #Донецк Боссе. На улице слышно далекие, тяжелые бахи», — написав житель. «Набережная, хорошо слышно бахи, мощно, но далеко», — повідомив інший.

«Ветка, слушаем громко», — додав ще один користувач. «Путиловка, на улице слышно тяжелые бахи», — пишуть місцеві жителі. «#Донецк 11−50к орки минусуют, с утра», — обурені мирні мешканці. «11.53 к Донецк Гладковка. Слышим: Гулкие, одиночные. С небольшими паузами.С.С-З», — додав ще один коментатор.

Також неспокійно і в сусідній окупованій Макіївці. «Макеевка Гвардейка, глухие тяжелые бахи… уже минут 15 слышу», — пишуть очевидці.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...