Брудна кухня української політики: У Михайла Саакашвілі "свиснули" ім'я та прізвище

Повний тезка політика мешкає у Києві на Оболоні. Раніше його звали Сушко Олег Володимирович, він же – Дарт Вейдер.

Михайло Саакашвілі. Фото: РИА Новости Украина.

Михайло Саакашвілі нещодавно став жертвою пограбування в Україні, а вкрали у нього… ім’я, прізвище та політичну партію. Про це під час політичного ток-шоу «Інша Україна» на телеканалі ZIK заявив його ведучий Михайло Саакашвілі, передають Патріоти України.

Політик розповів, що нещодавно став жертвою пограбування, а вкрали у нього ім’я, прізвище та політичну партію. В Україні, як розповів політик, окрім нього, раніше був ще один Сакашвілі – брат екс-президента Грузії. Проте недавно він дізнався, що у політичному просторі з’явився «Михайло Саакашвілі». Цим він був вельми здивований, адже навіть у Грузії навряд чи знайдеться другий його повний тезка, оскільки це рідкісне прізвище.
«Але – чудеса! Не тільки ж бо шоколад вміємо готувати! Випекли нового «Михайла Саакашвілі», – пожартував ведучий ток-шоу. Як виявилося, повний тезка політика мешкає у Києві на Оболоні. Раніше його звали Сушко Олег Володимирович, він же – Дарт Вейдер. Так, Давид Сакварелідзе, заступник генерального прокурора України (2015-2016 рр.), припустив, що цей юнак, ймовірно, має фінансові труднощі, і «клан Порошенка» запропонував йому заробити легкі гроші, взявши участь у боротьбі із політичними опонентами.
Михайло Саакашвілі зауважив, що торік, коли стартував рух «За очищення», очевидно, влада розхвилювалася і дала вказівку зареєструвати «клон» партії, яка не має жодного стосунку до відомого політика. Згодом суд прийняв рішення на користь псевдо-партії, а Мін’юст за день зареєстрував усі регіональні відділення у Києві. І це в той час, продовжує політик, як йому та однопартійцям доводиться по півроку чекати на аналогічні рішення.
Окрім того, каже ведучий ток-шоу, під час реєстрації «клону» були допущені юридичні помилки, які стосуються імені «Михайло» та «Михеїл». Натомість у Мін’юсті, як продовжив Михайло Саакшвілі, запевнили, мовляв, проблеми немає, ми зареєструємо і вашу партію. «Тобто якщо ми на виборах отримаємо 30 відсотків, то 15 відсотків люди віддадуть нам, а ще 15% – оцим, олігархам. І потім нас помножать на нуль», – вважає політик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...