"Будем глушить!": Захарченко відреагував на появу "Українського радіо" на окупованих територіях

Ватажок терористів визнав, що насправді на Донбасі при бажанні можна спіймати ще кілька україномовних хвиль.

Захарченко зібрався глушити "Українське радіо". Ілюстрація: соцмережі.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко не бачить небезпеки в запуску мовлення "Українського радіо" на окупованій території Донецької області. Про це він заявив на прес-конференції 14 січня, повідомляє "Мінінформації ДНР". Новину передають Патріоти України.

"Да я знаю об этой проблеме. В Часов Яре находится эта станция, которая будет вещать на нашу территорию. На сегодняшний день, если вы включите приемник, мы можем поймать любую, в том числе и на украинском языке. По большому счету мы уже 2 года живем с вещанием украинского радио", - сказав Захарченко.

"Особой проблемы в этом не вижу. Но все равно дал приказ, чтобы подготовили решение техническое, которое позволяет именно это радио на этой частоте глушить", - додав він. Нагадаємо, 12 січня Національна рада видала дозвіл на мовлення на території проведення АТО з використанням радіочастоти 873 кГц в місті Часів Яр Донецької області передач першої програми державної радіостанціі "Українське радіо". Частота мовлення в денний час покриє Донецьк, Горлівку, Макіївку, Торецьк, Шахтарськ, Торез, Єнакієве, Дебальцеве, а також Брянку та Алчевськ Луганської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...