"Буду докладати всі можливі зусилля": Екс-генсек НАТО прокоментував своє призначення радником Порошенка

За його словами, перед Україною наразі стоїть завдання з імплементації надзвичайно важливих реформ, у тому числі з посилення боротьби проти корупції.

Андерс Фог Расмуссен. Фото: www.ipnews.in.ua.

Колишній генеральний секретар НАТО Андерс фог Расмуссен заявив, що з радістю прийняв призначення у якості консультанта українського президента Петра Порошенка, та запевнив, що зробить усе можливе для зміцнення зв’язків між Європейським Союзом та Україною. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

«Я буду докладати всі зусилля для забезпечення безпеки та впровадження реформ в Україні, а також для посилення контактів з ЄС», - зазначив Расмуссен. За його словами, перед Україною наразі стоїть завдання з імплементації надзвичайно важливих реформ, у тому числі з посилення боротьби проти корупції. У цьому контексті значну роль відіграє посилення зв’язків з ЄС, переконаний екс-генсек НАТО. Він також прокоментував поточну ситуацію на сході України, заявивши, що Мінські угоди мають бути виконані усіма сторонами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...