"Будуть тиснути на РФ": У Берліні відбудеться зустріч лідерів "нормандського формату" за участі Путіна

Лідери "нормандського формату" спонукатимуть РФ виконати безпекову частину Мінських домовленостей.

Олланд, Порошенко та Меркель. Фото: 24tv.ua.

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови із главою Франції Франсуа Олландом та канцлером Німеччини Ангелою Меркель домовився про зустріч лідерів голів держав "нормандського формату". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

Вона відбудеться 19 жовтня у Берліні. Лідери "нормандського формату" спонукатимуть РФ виконати безпекову частину Мінських домовленостей, повідомляє прес-служба глави держави.

Також під час розмови політики обговорили ситуацію на Донбасі. "Президент України наголосив на важливості спільної позиції України та країн Європейського союзу напередодні Саміту Європейської Ради, який відбудеться 20-21 жовтня 2016 року у Брюсселі, де буде розглянуто стратегію відносин з Росією", - йдеться у тексті повідомлення.

Агентство Reuters із посиланням на заяву представника уряду Німеччини написало, що підтверджена участь усіх чотирьох голів держав: українського президента Петра Порошенка, глави Франції Франсуа Олланда, німецького канцлера Ангели Меркель та президента РФ Володимира Путіна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...