Будували рукож*пи: У Петербурзі виник новий конфуз з головним стадіоном ЧС-2018 (фото)

Вболівальники пітерського клубу, які купили абонементи на матчі ФК "Зеніт", просто не знайшли своїх місць на трибунах.

Стадіон "Крестовський". Фото:znaj.ua

Стадіон "Крестовский" в Санкт-Петербурзі, який вважається головною ареною майбутнього чемпіонату світу, в черговий раз став жертвою конфузу. Вболівальники пітерського "Зеніту", які купили абонементи на матчі клубу, не знайшли своїх місць на трибунах. Про це пише місцеве видання Фонтанка, передають Патріоти України.

Безглуздий інцидент стався на поєдинку чемпіонату Росії проти "Рубіна". Щасливі власники абонементів з місцями 16-18 в 11-му ряду сектора А 207 виявили, що місця закінчуються на 15-му, а далі йде ложа преси.

"Я подзвонив в клуб. Там мені сказали: складіть офіційну скаргу в довільній формі на сайті "Зеніту". Я все зробив, але за два дні мені ніхто так і не відповів. Поїхав сам в клієнтський офіс. Там поміняли абонементи на інші місця в цьому ж секторі. Будемо сподіватися, що це була єдина неприємність", - розповів один з уболівальників, який зіткнувся з проблемою.

Відзначається, що під час Кубка конфедерацій там кріпилися крісла. Як пояснили в "Зеніті", при підготовці до турніру їх демонтували для установки додаткового обладнання.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...