"Будинок може завалитися в будь-яку хвилину": 12-річну породіллю зі Львівщини чиновники залишили без допомоги

Школярка, яка вже стала мамою, скаржиться, що так і не отримала обіцяні гроші за участь в ток-шоу на телеканалі "Інтер".

Велика родина живе у жахливих умовах. Фото: Високий замок.

Сім'я 12-річної школярки з Борислава Львівської області Тетяни Лучишин живе в жахливих умовах. При цьому обіцяна допомога так і не прийшла. Школярка, яка вже стала мамою, скаржиться, що так і не отримала обіцяні гроші за участь в ток-шоу на телеканалі "Інтер", передають Патріоти України із посиланням на "Високий замок".

Ремонту в будинку, де вона живе з дитиною, давно не було. "Коли торкаєшся стіни, весь будинок буквально рухається", - розповідають журналісти. "У минулому році тут всі були. Сказали, будинок знятий із балансу. Те, що він в аварійному стані, це м'яко сказано. Він може впасти в будь-який момент. Днями я викликала соціальну службу. Машиною не могли сюди доїхати, йшли пішки... Сказали написати заяву до міської ради. Це нічого не дасть! Я сто разів туди зверталася. Тут була квартира моєї мами, вона померла, коли мені було 13 років. На цих 32 квадратних метрах прописано 13 осіб (квартира не приватизована). Зараз ще й приїхав мій брат із трьома дітьми, вони тут прописані. Раніше жив у селі, але знайшов роботу в Бориславі. Не можу його вигнати. Розкладають у кімнаті крісла, диван і так сплять. Ми з дітьми - в іншій кімнаті. Живемо як у рукавичці..." - розповіла мати дівчинки Ганна.

За її словами, "Інтер" не заплатив за зйомки ні копійки, хоча в інтернеті з'явилася інформація, що вони отримали 40 тис. грн. "Я в Бориславі багато років живу. Мене багато людей знає. Коли грошей немає, а хочу дітям купити ковбаси, йду в магазин - "на бороду" беру (в борг - Ред.). Після ток-шоу мені в борг не давали, говорили, що гроші є, тому що телеканал заплатив мені 40 тис. грн. Я у магазині плакала і клялася, що не брала ніяких грошей. На каналі пообіцяли лише, що Таню чекає сюрприз! Таня його ще чекає! Пише їм, але вони рідко відписують. Кажуть, багато роботи...," - поскаржилася жінка. Правда, в мерії вже пообіцяли виправити ситуацію і відремонтувати будинок.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...