"Було кілька реальних спроб", - у Порошенка розповіли, як намагались вбити президента

Через кілька днів після інавгурації був небезпечний випадок, а саме спроба закласти вибуховий пристрій біля в'їзду в Адміністрацію президента.

Порошенка кілька разів намагались вбити. Фото: 112 Україна.

З 2014 року на українського президента Петра Порошенка намагалися зробити кілька замахів. Про це розповів начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Було кілька реальних спроб. Через кілька днів після інавгурації був небезпечний випадок, а саме спроба закласти вибуховий пристрій біля в'їзду в Адміністрацію президента. Саморобний вибуховий пристрій вчасно вилучили. Порушено кримінальну справу, ще розслідується", - сказав Гелетей.

За словами правоохоронця, сліди цієї вибухівки вели на Майдан. Крім того, часто напередодні появ президента в цих місцях знаходили зброю і вибухові пристрої. "Якщо знаходимо зброю або вибухонебезпечні предмети в місцях, де повинен бути президент, то це можна вважати свого роду підготовкою до замаху. Таких випадків останнім часом було досить багато", - сказав Гелетей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...