"Був душею компанії. Важко повірити, що його немає": На Житомирщині попрощалися з загиблим під Ясинуватою Героєм

Командир підрозділу спецпризначення виконував бойове завдання: як керівник групи розвідки йшов першим, оглядав місцевість і натрапив на розтяжку.

Анатолій Потєхін загинув під Ясинуватою. Фото: соцмережі.

У військовому містечку Висока Піч, що на Житомирщині, попрощалися з розвідником 72-ї бригади Анатолієм Потєхіним, який загинув 7 червня на Донеччині під Ясинуватою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Житомир.info.

Командир підрозділу спецпризначення виконував бойове завдання: як керівник групи розвідки йшов першим, оглядав місцевість і натрапив на розтяжку. Тієї ж миті стався вибух. Від осколкового поранення у голову Анатолій Потєхін помер на місці.

"Спочатку йому була надана перша медична допомога, джгутування, антишокери, але вибух був дуже великий, врятувати не вдалося. Як боєць він був дуже освіченим, він багато знав. Да просто був гарною людиною, душа компанії. Для усіх це шок. Ніхто не вірить що вже нема Анатолія", - розповів військовослужбовець 72 ОМБ з позивним Сєвєр. Анатолію Потєхіну було 47 років. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...