Били ногами по голові: У Луцьку жорстоко побили темношкірих хлопців (відео)

Усім нападникам вдалося втекти, відтак станом на вечір 3 серпня жодного з них затримати не вдалося.
У Луцьку жорстоко побили темношкірого хлопця. Фото: скріншот з відео.

Увечері 3 серпня група невідомих напала на компанію темношкірих у Луцьку, відтак ті кинулися втікати. У підсумку молодики наздогнали одного хлопця та сильно його побили. Як повідомляє "Перший канал соціальних новин", інцидент трапився на перехресті вулиць Степана Бандери та Ярощука. Новину передають Патріоти України.

За словами очевидця, темношкірі чоловіки втікали від нападників з Центрального парку. "Спочатку я побачив, як вони бігли. Кілька людей втекло від нападників, а одного хлопця наздогнали та почали дуже сильно бити ногами – по голові, по всьому тілу. Потім під’їхало авто, і звідти ще вискочили молодики, які також напали на бідного хлопця", – повідомив ресурсу очевидець інциденту.

Також чоловік додав, що це, імовірно, не місцеві, а хлопці, які приїхали на музичний фестиваль "Бандерштадт". Додамо, що усім нападникам вдалося втекти, відтак станом на вечір 3 серпня жодного з них затримати не вдалося. На місці події працювали поліцейські та бригада екстреної медичної допомоги, яка оглянула та опісля госпіталізувала потерпілого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...