"Бився головою об скло та повисмикував ручки авто патрульних": У Вінниці за кермом затримали нетверезого правоохоронця (фото)

Затриманого відсторонено від виконання службових обов’язків.

Патрульна поліція у Вінниці. Фото: vlasno.info.

Минулої ночі працівники роти дорожньо-патрульної служби поліції Головного управління поліції у м. Калинівці зупинили автомобіль "Mitsubishi Lancer", за кермом якого знаходився працівник Калинівського відділу поліції з ознаками сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції, передають Патріоти України.

За словами громадських активістів, які були присутніми під час затримання правоохоронця, той бився головою об скло автівки та повисмикував ручки автомобіля патрульних. Для встановлення наявності алкоголю у крові поліцейський був доставлений у вінницький наркодиспансер. За висновком судово-медичного експерта, вміст алкоголю у його крові становив 0,5 проміле.

Керівник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос призначив проведення службового розслідування. Поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків. "Правопорушника притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) та ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп'яніння)", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...