"Чарівна "гупалка": Вокаліст ТНМК презентував книгу про супергероя (фото, відео)

Гупалка - це булава, в яку перетворюється пензлик художника, коли зустрічається зі злом.

Ілюстрації до книги художника Саші Даниленко. Фото: 24tv.uaВокаліст гурту ТНМК Олександр Сидоренко, більш відомий як Фоззі, презентував книгу про українського супергероя Гупало Василя, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Кліп гурту ТНМК "Гупало Василь" став справжнім хітом минулого літа. У пісні йдеться про українського супергероя на ім'я Гупало Василь. Його придумав один з музикантів групи Фоззі. Але на пісні не зупинився - Гупало Василь з екрану "переїхав" на сторінки книги. Така ідея виникла, коли музикант брав участь в одному з дитячих проектів.

"Гупало Василь. П'ять з половиною пригод" Фоззі написав ще в минулому році. Гупало насправді художник, і коли з'являється зло - він перетворює свою кисть на булаву, або ж "гупалку".

У світ книга вийшла тільки зараз - 9 місяців художник і аніматор Саша Даниленко займався ілюстраціями. Саме він створив візуальний образ Гупала Василя в однойменному кліпі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...