Час "Ч", або Як вбиватимуть Імперію Зла: ССО ЗСУ в авангарді НАТО захоплюватимуть російські ядерні об’єкти - російський військовий експерт

Як відомо, напередодні президент України підписав таємний наказ.

Сили спеціальних операцій ЗСУ. Ілюстрація:УНН

Українські спецпризначенці можуть бути “незамінні” для НАТО в разі війни з Росією. Про це пише російський військовий експерт капітан першого рангу, заступник президента РАН з інформаційної політики, доктор військових наук Костянтин Сівков, передають Патріоти України з посиланням на Військовий навігатор України.

Дану інформацію експерт виклав у матеріалі для російського видання “Военно-промышленный курьер” в статті “Топор миротворца. Сценарий войны НАТО с Россией уже реализуется“.

У разі конфлікту, як вважає експерт, сили альянсу сфокусуються на захопленні ядерних об’єктів Росії для ліквідації її переваги в стратегічних озброєннях. При цьому НАТО буде робити ставку на спецпризначенців.

“Под видом восставших группы натовских ССО попытаются нейтрализовать элементы системы управления в крупных городах, включая Москву. Такие действия могут осуществляться и без мандата ООН.

Спецназовцев могут перебросить в РФ как под видом гражданских пассажиров, так и военными самолетами, по суше или с моря. Агентура влияния, которая поможет в решении боевых задач, уже ждет. После первичной нейтрализации ядерного потенциала НАТО для закрепления успеха может ввести силы быстрого реагирования, которые установят надежный контроль над стратегическим арсеналом нашей страны”, – пише Сівков.

Саме цим, на думку автора, пояснюється нарощування в прикордонних з Росією районах угруповання натовських сил спецоперацій і частин швидкого розгортання.

При цьому Сівков відзначає особливу роль українських військових, яку вони можуть зіграти в ймовірному конфлікті.

“Вероятно, в связи с подобным сценарием в приграничных с Россией районах и наращивается группировка сил спецопераций и частей быстрого развертывания. Малочисленность ССО не должна вводить в заблуждение – скрытно нарастить их до требуемого уровня можно за два-три дня, поскольку российская система разведки будет в определенной мере дезорганизована.

Особенно ценны в этих условиях для НАТО бойцы украинского спецназа. Родственные в этнокультурном отношении с российским населением, говорящие с ним на одном языке, они будут незаменимы при ведении специальных действий с предварительным скрытным развертыванием.”, – підкреслює російський військовий експерт Сівков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...