Час передавати досвід: Батько офіційної коханки Путіна заснував благодійний фонд

Чоловіка називають головним бізнесменом Татарстану

Марат Кабаєв. Фото:news.sevas.com

Батько коханки Путіна, Аліни Кабаєвої, заснував благодійний фонд. Марат Кабаєв, звичайно, відомий в першу чергу за рахунок своєї прославленої дочки. Але, як виявилося, він не тільки сам в минулому спортсмен і тренер, але і підприємець, передають Патріоти України.

До слова, досить успішний, адже його називають головним бізнесменом Татарстану. Марат Вазіхович вирішив передавати свій досвід молодим і обіцяє допомагати їм не тільки порадою, а й фінансово. Для цього заснував "Міжнародний фонд дружби народів Марата Кабаєва".

«Основна мета проекту - благодійність. Ми збираємося надавати підтримку підприємцям малого та середнього бізнесу по всьому світу, фінансово допомагати людям ісламського походження, у яких немає доступу до банків, виділяти їм позики. Сподіваюся, організація буде корисна і затребувана. Зараз вона знаходиться на стадії фінальної реєстрації », - розповів Кабаєв.

Слід відзначити, що батько Аліни Кабаєвої теж пов'язаний зі спортом: раніше Марат Кабаєв професійно займався футболом (чемпіон Казахстану 1993 року складі «Трактора», Павлодар), а пізніше був тренером. До слова, мама гімнастки свого часу грала в збірній Узбекистану з баскетболу, а молодша сестра Лейсан займалася фехтуванням, художньою гімнастикою, проте в результаті вибрала шлях менеджера готельного бізнесу.

До слова, бізнесові справи Аліни Кабаєвої також йдуть в гору. Днями стало відомо, що холдинг, яким керує колишня гімнастка збільшить свою частку в Першому каналі. Компанія викупить частину акцій у Абрамовича.

Джерело: Starhit

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...