Через Саакашвілі: Найєм просить виключити його із фракції "Блоку Петра Порошенка" (відео)

Нардеп пообіцяв дати свідчення правоохоронцям, але заявив, що пояснювати своїм колегам нічого не збирається.

Мустафа Найєм. Фото: NewsONE.

Нардеп України від фракції "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм попросив виключити його із фракції після заяви її очільника Артура Герасимова про те, що соратники лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі серед нардепів повинні скласти свої мандати. Про це Найєм заявив у прямому ефірі 24 Каналу, передають Патріоти України.

"Окремо радий за сьогоднішню заяву фракції про те, що я маю написати, чи брав я гроші у Курченка, і за те, що пан Герасимов заявив, що в них є право виключити мене із фракції", – сказав Найєм.

"Пане Герасимов, люба фракціє, я благаю, виключіть мене із фракції. Я дуже прошу, зробіть це. Якщо ви справді люди слова – зробіть це. Пояснювати їм нічого не буду і не збираюся. Є правоохоронні органи, яким я дам свідчення", – заявив народний обранець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...